Kayıt ve Özet Gönderimi

15. Dilbilim Öğrenci Konferansı'na iki türde katılım gösterebilir ve bunlara ilişkin kayıt yaptırabilirsiniz: (i) sözlü sunum veya poster sunumu ve (ii) dinleyici.

Sözlü sunum veya poster sunumu ile katılım

15. Dilbilim Öğrenci Konferansı'na sözlü sunum veya poster sunumu ile katılmak için belirlenen süre tamamlanmıştır. Sunum için gönderilen özetler seçici kurullarca değerlendirilmiş ve 27 çalışma konferansta sunulmaya uygun bulunmuştur.

Sunucu ve dinleyici kaydı

15. Dilbilim Öğrenci Konferansı'na sunucu (çalışması kabul edilmiş olanlar) ve dinleyici olarak kayıt yaptırmak için buradaki kayıt formunu doldurmanız yeterli olacaktır.

15. Dilbilim Öğrenci Konferansı ücretsiz bir akademik etkinliktir. Konferansa bildiri/poster ile ya da dinleyici olarak katılmak isteyenlerden herhangi bir ücret (Örn. Katılım ücreti, vb.) talep edilmemektedir.